2015. július 23., csütörtök

Esküvői stílusok - vintage

Vintage esküvői stílus

Az elmúlt években nagy divat lett, nekem is a szívem csücske az 1920-as évek, a kor szelleme mindenkit magával ragad. A változások koraként is emlegetik. Sokat fejlődött a technika, új zenei stílusok és táncok születtek és ami még fontos, hogy a divat is nagyon különleges stílusjegyeket hozott magával. Mivel a vintage szó jelentése eredetileg szüret, így ha olyan inspirációt keresel az interneten, ami a kort jellemzi, akkor inkább használd a flapper, gatsby, 1920's, art deco kulcsszavakat.
A vintage esküvő kelléke a dédnagymama korabeli díszek és kiegészítők. A Te nagyid is biztosan megőrzött pár holmit emlékbe, főleg, hogy ez a korosztály mindent eltesz későbbre, hát ha még jó lesz valamire. Akkor se ijedj meg, ha a tervem nem válik be, mert a nagyobb polhapiacokon mindent megtalálhatsz. Helyszínnek olyan épületet válassz, ami art deco stílusú. Mi magunk is készíthetünk ilyen stílusú ruhát, mint ahogy az utolsó képen is látható, csak egy csipke ruha kell hozzá, aminek az aljára vagy tüllt, vagy függönyrojtot varrhatunk. Ahhoz, hogy még díszesebb legyen a ruha, varrhatunk gyöngyökkel és flitterekkel díszített szalagot a ruha aljára, a dekoltázst pedig tollakkal is feldobhatjuk. Ha nem felel meg esküvői ruhának, akkor is jó lesz egy különleges jegyesfotózáshoz.
Fontos kellékek az esküvőre: tollas fejpánt, fejdísz, süllyesztett derekú flitteres ruha, bronz, vagy arany gyertyatartók, szélein aranyozott porcelántányér és még sorolhatnám, a képek mindent elárulnak. Ha érdekel a téma és az itt látható képeket kevésnek találod, akkor még több kép itt (a képek között nagyon sok saját kezűleg elkészíthető ötlet) >>





















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése